У Києві горів інститут токсикології

Інформації щодо жертв та постраждалих внаслідок цієї події немає

Столичні рятувальники сьогодні ліквідували пожежу на території Інституту екогігієни та токсикології. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що 28 грудня о 12:08 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території інституту токсикології, на вул. Героїв Оборони, що у Голосіївському районі столиці. Рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. О 12:28 пожежу вдалося локалізувати на площі 50 кв. м, а о 12:38 – ліквідувати.

До ліквідації пожежі було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується. Інформації щодо жертв та постраждалих внаслідок цієї події немає.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві підліток викрав авто та бризнув газом у поліцейського. Повідомляється, що на спецлінію 102 від перехожого надійшло повідомлення про те, що підозрілий хлопець на вулиці Срібнокільській намагається змінити номерні знаки на автомобілі. Для з’ясування обставин події на вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися