Стали відомі наслідки потужної повітряної атаки на Київ

Є потерпілі та руйнування

У Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування. Про це розповіли у столичній мерії та у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

У Солом’янському районі внаслідок падіння уламків збитого безпілотника сталося загоряння в приміщенні дитячого садка та на відкритій місцевості. Окрім цього, у Солом’янському районі загоряння в кількох місцях — у житловому будинку та нежитлових приміщеннях на площі 100 квадратних метрів. Також у Солом’янському районі постраждала одинадцятирічна дитина. Гостра реакція на стрес. Медики надали допомогу на місці. У Солом’янському районі Києва внаслідок падіння уламків "шахеда" сталося руйнування на другому поверсі п’ятиповерхівки. Рятувальники здійснювали роботи з деблокування двох жінок.

Внаслідок збиття ворожих дронів зафіксовано падіння уламків в Голосіївському  районі на зону зелених насаджень, без потерпілих. У Печерському районі — також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків.

"У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків є двоє постраждалих - в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Також в цьому районі у п’ятиповерховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки. В будівлі заблоковано дві жінки. Проводяться роботи по деблокування", — розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У Голосіївському районі уламки збитого безпілотника впали на чотирьохповерховий житловий будинок. Інформація щодо характеру ймовірних руйнувань та щодо потерпілих уточнюється. У багатоповерхівці в Дніпровському районі невеликий уламок дрону впав на сходову клітину верхнього поверху. Загоряння немає. Потерпілих наразі не виявили. Рятувальники оглядають дах та технічний поверх будинку.

Загалом внаслідок російської атаки на столицю постраждали п’ятеро людей, серед них одинадцятирічна дитина. Усі вони отримали медичну допомогу на місцях або в травмпункті, без подальшої госпіталізації.

Це була четверта атака ворожих безпілотних літальних апаратів на Київ за цей місяць. Цей напад дронів став наймасованішим з початку повномасштабного вторгнення. У столиці тривога тривала понад шість годин. "Шахеди" заходили на Київ хвилями, численними групами, з різних напрямків, постійно змінюючи курс за вектором руху. Сили Протиповітряної оборони збили понад шість десятків повітряних цілей.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3554


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися