Проткнув серце ножем: під Києвом 17-річний хлопець вбив вітчима

У Київській області в одному з селищ під Фастовом 17-річний хлопець зарізав свого 41-річного вітчима в результаті конфлікту. Труп чоловіка знайшли в покинутому саду в оточенні спиляних гілок. Про це повідомляє видання "Надзвичайні новини".

Повідомляється, що у дворі між хлопцем та чоловіком стався конфлікт, який переріс у бійку, під час якої підліток взяв ніж і вбив свого вітчима ножем в серце. Після цього він намагався позбутися тіла.

Спочатку він хотів поховати убитого вітчима недалеко від будинку і вже пішов по лопату, однак повернувшись передумав закопувати тіло. Він подзвонив родичам і зізнався в злочині. Його мати викликала правоохоронців.

Журналісти повідомляють, що загиблий чоловік з'явився в селищі кілька років тому, відомо, що він сидів у в'язниці, проте створював враження працьовитого господаря. Після його приходу в сім'ю, між ними почалися постійні розбіжності.

Нагадаємо, що в Києві знайшли тіло 27-річного хлопця з 18 ножовими пораненнями і численними побоями. Вбивство сталося в Дніпровському районі столиці. Поліції поки не вдалося затримати злочинця, якому загрожує 15 років позбавлення волі за жорстоке вбивство.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві 15-річний хлопець, батьки якого померли від COVID-19 , наклав на себе руки.

Читайте також про президентські амбіції мера Києва Віталія Кличка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися