У Києві аферист надурив своїх друзів на продажі пального за "знижкою"

Йому загрожує до трьох років позбавлення волі

У Києві затримали афериста, який ошукав однокласників та сусідів на продажі пального. Чоловік видурив у своїх жертв 49 тисяч гривень.

Про це повідомляє столична поліція.

Після встановлення причетності зловмисника до чотирьох епізодів правопорушень розпочато кримінальне провадження. Слідчі Святошинського управління поліції під керівництвом окружної прокуратури розкрили справу про афериста, який під виглядом продажу пального за зниженими цінами надурив своїх однокласників та сусідів. 

Чоловік пропонував своїм знайомим знижку на бензин та дизпаливо. Він отримував гроші від них під час зустрічі, обіцяючи передати талони на пальне, проте після цього втрачав з ними зв'язок. Слідчі встановили, що за такою схемою він обдурив чотирьох громадян.

За процесуального керівництва Святошинського управління поліції йому про підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, вчинене повторно. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Київській області викрили шахрайську схему видурювання грошей у військовослужбовців Збройних сил України та їхніх близьких. За даними відомства, мешканець Київської області вирішив збагатитися за рахунок односельця, у якого брат служить в ЗСУ та зник безвісти під час бойового завдання під Бахмутом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися