Стало відомо яку відповідальність понесе живодер, який бив собаку у київському парку

Чоловік жорстоко поводився з маленькою собачкою породи йоркшир-тер'єр

У Києві до поліції звернулись перехожі, які помітили, що під час прогулянки невідомий бив тварину. За скоєний злочин живодеру загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Про це повідомляє столична поліція. 

У листопаді цього року до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від двох перехожих про насильство над собакою в парку "Бабин Яр". Після цього на місце викликали слідчо-оперативну групу та патрульну поліцію.

Правоохоронці встановили, що чоловік жорстоко поводився з маленькою собачкою породи йоркшир-тер'єр, бивши її ногами, душивши ремінцем та тягнучи силою по асфальту.

Ми оперативно встановили особу кривдника – це місцевий мешканець 1972 року народження. Порушника доставили до управління поліції, а тваринку помістили до ветеринарної клініки, щоб встановити ступінь тяжкості отриманих травм. При огляді ветеринари виявили у собаки перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна. Тварина залишилась під наглядом у ветеринарній клініці для подальшого лікування, - йдеться в повідомленні. 

Чоловіку повідомили про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві з шостого поверху викинули цуценя. Песик на ім’я Рем вижив і ветеринари успішно стабілізували його стан.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися