Відомий київський актор помер після поранення на фронті

Він кілька місяців був у госпіталі

42-річний відомий український актор Василь Кухарський помер у четвер, 7 грудня. Кілька місяців тому він отримав серйозне поранення під час бойових дій на фронті і був весь час на лікуванні.

Про це повідомив Київський академічний драматичний театр на Подолі, у якому працював Кухарський.

Не стало Василя Кухарського. Він так і не зміг повернутися до життя. Дату прощання повідомимо згодом, – йдеться в повідомленні.

З перших днів повномасштабної війни Василь Кухарський став до лав ЗСУ. У вересні режисер Олесь Санін повідомив, що Кухарського тяжко поранили в бою і він знаходиться в київській лікарні. Кухарський помер у лікарні, всього через кілька днів після свого дня народження.

Василь Кухарський – український актор театру та кіно. У 2005 році закінчив Київський національний університет театру, кіно і ТБ імені Івана Карпенка-Карого. Актор знявся у десятках фільмів та серіалів, зокрема, в стрічці "Максим Оса та золото Песиголовця", де зіграв головну роль.

"Коментарі" писали, що в українській столиці помер легендарний співак Олександр Востряков – його життя обірвалося 14 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Національної музичної академії імені Петра Чайковського на її ресурсах.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися