Прокурори повідомили, яке покарання понесе російський окупант за розстріл 70-річного чоловіка

З автомата він здійснив три смертельні постріли у безпорадного чоловіка

Капітана збройних сил рф, який брав участь в окупації Київщини і вбивстві мирного 70-річного мешканця, було засуджено до пожиттєвого ув'язнення. Заочно ухвалено вирок тимчасово виконуваного обов’язку начальника розвідки окремої мотострілецької бригади збройних сил рф за жорстоке поводження з цивільним населенням, поєднаним з умисним вбивством.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура. 

Прокурори у суді підтвердили, що засуджені у березні 2022 року, перебуваючи у тимчасово окупованому селі Гавронщина Бучанського району, разом з іншими військовослужбовцями збройних сил російської федерації націлив автоматичну зброю на беззбройного мирного мешканця, який пройшов вулицею. Він зупинив рух та, після цього, ударив його прикладом зброї потерпілого у щелепу, що призвело до того, що чоловік впав на землю. Капітан з автомата здійснив три смертельні постріли у безпорадного чоловіка.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що ще одного бойовика, який прийняв участь у бойових діях на стороні так званої "лнр", засудили до 15 років ув'язнення в Києві. Він визнаний винним у державній зраді та участі у незаконному збройному формуванні.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися