Зі столичного вишу евакуювали студентів через задимлення

Рятувальники встановили, що в підвальному приміщенні закладу сталось коротке замикання в електрощитовій

В одному із закладів вищої освіти Києва сталось задимлення через коротке замикання в електрощитовій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило ГУ ДСНС України у Києві.

У ДСНС повідомили, що сьогодні, 3 грудня о 13:25 до Служби порятунку 101 надійшла інформація про задимлення в приміщенні одного із міських закладів вищої освіти, що знаходиться на вул. Героїв Сталінграда в Оболонському районі. Провівши розвідку, рятувальники встановили, що в підвальному приміщенні закладу сталось коротке замикання в електрощитовій, на щастя, без послідуючого горіння. Рятувальники, які працювали на місці, провели профілактичні дії щодо попередження можливого займання.

Повідомляється, що під час даної події, ще до приїзду пожежників, з приміщення вивели усіх студентів та працівників закладу. Жодна особа не постраждала.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві до 13 років в’язниці засудили клофелінщика. Упродовж 2017 року жертвами чоловіка стали троє киян. Зазначається, що у суді чоловік свою провину не визнав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися