Правоохоронці показали шокуючі фото підтопленого метро у Києві (ФОТО)

Правоохоронці проводять обшуки

У Києві проводиться дослідження обставин у кримінальному проваджені, розпочатому за фактом службової недбалості, у зв’язку з виникненням аварійної ситуації, що призвела до порушення герметичності, протікання води та потрапляння піску в тунель київського метрополітену на Оболонсько - Теремківській лінії метро.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Правоохоронці проводять обшуки в КП "Київський метрополітен" Департаменті транспортної інфраструктури КМДА та проектній організації. Так, 12 грудня 2023 року за участі спеціалістів судово-експертної установи правоохоронці провели огляд перегінного тунелю між станціями метро "Деміївська" - "Либідська" КП "Київський метрополітен". 

За результатами огляду експертами здійснені відповідні обміри тріщин у тунельних спорудах та склепінь, тощо. Також експертами констатовано необхідність детального аналізу проектної, будівельної, виконавчої та іншої документації та геодезії з лабораторними дослідженнями води та ґрунту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Дніпровському районі Києва внаслідок ракетного обстрілу та пошкодження водогону затопило підземний перехід. Оперативну інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися