У Києві отримав вирок наркодилер, який продавав кокаїн

Він збував наркотики на території столичного регіону

У Києві вирок наркодилеру залишили без змін. Чоловік  отримав 5 років ув’язнення за збут кокаїну. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

За участю прокурора Київської міської прокуратури апеляційний суд підтвердив вирок суду першої інстанції, згідно з яким чоловіка засуджено до позбавлення волі на строк до 5 років за незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів.

Доведено, що ця особа займалася торгівлею кокаїну на території столичного регіону та зберігала наркотичний засіб у місці свого проживання.

У грудні 2022 року Бориспільським міськрайонним судом Київської області обвинуваченому було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. У ході розгляду апеляційної скарги, суд апеляційної інстанції відхилив доводи сторони захисту та залишив вирок суду першої інстанції без змін. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали 19-річного дніпрянина, який організував в одній з промзон столиці нарколабораторію та склад зберігання готового "товару".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

13 грудня 2023, 17:29

Это тот что украинскую верхушку коксом травил? Так по закану савченко ему сидеть осталось два месяца!ХА!ХА! А ростого убогого за косяк травы на 12 лет пакуют!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися