Смертельна пожежа сталася у Київській області (ФОТО)

Вогонь охопив величезну площу

В Обухівському районі Київської області сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на території Ржищівської територіальної громади. У селі Стайки по вулиці Козацька горів приватний житловий будинок. Загасити пожежу на площі понад 100 квадратних метрів вдалося за дві години.

Внаслідок пожежі загинула жінка 1989 року народження. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Під час гасіння рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані будинки. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на комунальному підприємстві у селі Медвин. Горіло комунальне підприємство, розташоване по вулиці Василенка. Пожежа сталася у майстерні. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Святошинському районі Києва сталася пожежа на автомобільній мойці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися