У Києві під час пожежі врятували жінку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва під час пожежі у квартирі постраждала жінка. Про це повідомляють "Коментарі" з посланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у житловому будинку на вулиці Петра Запорожця. Загоряння сталось на кухні однієї із квартир на другому поверсі. Під час проведення розвідки рятувальники знайшли в помешканні жінку без свідомості та передали її медикам. Потерпілу госпіталізували.

Загасити вогонь вдалося за годину. Причину пожежі встановлюватимуть правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Під час гасіння рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані будинки. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на комунальному підприємстві у селі Медвин. Горіло комунальне підприємство, розташоване по вулиці Василенка. Пожежа сталася у майстерні. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Святошинському районі Києва сталася пожежа на автомобільній мойці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися