На трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП

Що відомо про аварію

У Білоцерківському районі Київської області сталася масштабна пожежа в автомобілі на трасі Київ-Одеса. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, на трасі Київ-Одеса в районі Ставищенської територіальної громади загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні автомобіля знайшли тіло чоловіка. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Під час гасіння рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані будинки. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на комунальному підприємстві у селі Медвин. Горіло комунальне підприємство, розташоване по вулиці Василенка. Пожежа сталася у майстерні. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Святошинському районі Києва сталася пожежа на автомобільній мойці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися