Масштабна пожежа сталася у Київській області

Вогонь охопив величезну площу

У Броварському районі Київської області сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на території садового товариства "Ялинка". У селі Княжичі загорівся дах двоповерхового приватного житлового будинку. Загасити пожежу на площі 120 квадратних метрів вдалося за годину.

Внаслідок пожежі жертв та постраждалих немає. Вогонь повністю знищив покрівлю житлового будинку, закоптив перекриття та стіни другого поверху, пошкодив домашні речі. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Під час гасіння рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані будинки. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на комунальному підприємстві у селі Медвин. Горіло комунальне підприємство, розташоване по вулиці Василенка. Пожежа сталася у майстерні. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Святошинському районі Києва сталася пожежа на автомобільній мойці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися