У Києві чоловік погрожував підірвати гранату в квартирі

Чоловіка затримали правоохоронці

У Деснянському районі Києва на лінію 112 зателефонував 32-річний киянин, який розповів, що перебував у гостях у своєї знайомої та раптом до квартири прийшов невідомий, який почав погрожувати гранатою та забрав його телефон і документи.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Охоронці порядку за лічені хвилини прибули за адресою виклику, де виявили громадянина, на якого вказав заявник. Оглянувши помешкання, поліцейські помітили предмет, схожий на гранату.

Інспектори затримали ймовірного порушника й викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування усіх обставин.

У Шевченківському районі сталася інцидент, коли патрульні батальйону ТОР отримали повідомлення про групу осіб, що напали на чоловіка і позбирали його особисті речі. Після обстеження прилеглої території поліцейські виявили кількох осіб, які відповідали опису з повідомлення. Один із них мав при собі сумку, яка належала потерпілому. За цими ознаками поліцейські здійснили затримання зловмисників та запросили слідчих Шевченківського управління поліції на місце події для подальших дій.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що мешканці столиці продовжують виявляти небезпечні знахідки. На лінію 112 надійшло повідомлення щодо виявлення боєприпасів у Шевченківському районі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися