Стали відомі наслідки нічних обстрілів Києва (ФОТО)

Останні подробиці від правоохоронців, посадовців та військової адміністрації

У Києві внаслідок нічної повітряної атаки є руйнування та постраждалі. Оперативні дані щодо обстрілів оприлюднили у Київській міській військовій адміністрації, МВС України та столичні посадовці, передають "Коментарі".

"Уламки збитих дронів влучили в багатоповерхівку в Солом’янському районі з послідуючим загоранням на верхніх поверхах. Також, попередньо зафіксовано падіння уламків в Голосіївському і Дарницькому районах", — заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, загоряння у багатоповерховому житловому будинку в Солом’янському районі ліквідовано. Попередньо, є руйнація між 24 і 25 поверхами. По медичну допомогу звернулася одна людина.

"В Голосіївському районі — потрапляння уламку в багатоповерхівку. Потерпілих немає. В Дарницькому районі — падіння уламків в приватний житловий будинок. Інформація про потерпілих та руйнування встановлюється", — повідомив Попко.

В МВС України спочатку заявили, що уламками збитого безпілотника пошкоджено 26 поверх будинку в Солом’янському районі, внаслідок чого виникла пожежа. Також вибиті вікна в кількох квартирах та пошкоджено фасад будинку. На місці працюють профільні служби.

Про наслідки атаки на Київ розповів голова Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник:

"Працюють вогнеборці, слідчо-оперативна група, чергує карета швидкої медичної допомоги. Двоповерховий будинок, що був недобудований, тут, на щастя, нікого не було. Триває ліквідація вогню. Поруч у житлових будинках повилітали вікна від вибухової хвилі, уламки пошкодили фасадні частини, огорожі"

Посадовець оприлюднив фото з місця пожежі.

Про уточнені наслідки нічного обстрілу Києва розповіли в МВС України:

·       Солом’янський район: виникло загоряння на 24 поверсі житлового будинку.  Займання ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. У трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох — вибиті вікна. За попередньою інформацією, постраждали двоє людей, з яких одну — госпіталізували. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

·       Дарницький район. Виникла пожежа у кімнаті на другому поверсі двоповерхового приватного недобудованого будинку. Пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. Постраждалих немає.

Інформація щодо наслідків обстрілів Києва оновлюється. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися