У Києві на Позняках чоловік загинув після падіння із 7 поверху (Фото)

У Дарницькому районі Києва на житловому масиві Позняки чоловік загинув після падіння з вікна багатоповерхового будинку. Він помер на місці від отриманих травм. Про це повідомили в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Трагедія сталася ввечері 30 травня на вулиці Олени Пчілки, 2. Відомо, що чоловік випав із вікна 7 поверху близько 8 години вечора.

Також у пабліку написали, що наразі особа загиблого не встановлена. Сусіди зазначили, що він знімав квартиру в цьому будинку разом зі своїм другом.

Стало відомо, що співмешканець загиблого у момент падіння друга з вікна знаходився у квартирі, яку вони разом знімали. Як розповів сам чоловік, він не чув і не бачив трагедії, в результаті якої загинув його товариш.

Нагадаємо, що в Києві на Нивках чоловік хотів накласти на себе руки прямо посеред вулиці на шляхопроводі. Він був в стані наркотичного сп'яніння. Трагедії вдалося запобігти завдяки співробітникам патрульної поліції, які прибули на місце події і перешкодили чоловікові покінчити життя самогубством.

Сам чоловік заперечував спробу накласти на себе руки і заявив, що знімав відео з друзями, проте поліція не виявила камери й інших людей на місці події. Також він намагався прийняти наркотичні речовини прямо в машині патрульної поліції.

Крім того, у столиці на три роки позбавлення волі засудили чоловіка, який ґвалтував жінок у туалеті торгового центру в Оболонському районі. Він одягав медичну маску і вривався в жіночий туалет, де здійснював сексуальне насильство над жінками. Його жертвами стали дві дівчини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.

Джерело: https://t.me/dtpkievua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися