Стали відомі наслідки ракетної атаки у Київській області (ФОТО)

Що розповіли у військовій адміністрації та в прокуратурі

Внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури та начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За даними слідства, 29 грудня 2023 року внаслідок ракетної атаки в декількох районах Київщини зафіксовано падіння уламків на приватні житлові будинки. Через це здійнялися пожежі. Пошкоджено автомобілі та лінії електромереж. Травмовано чоловіка, йому надано медичну допомогу.

"Внаслідок падіння уламків в трьох районах пошкоджено 11 приватних будинків. Зокрема, пошкоджені дахи та паркани, вибиті вікна, посічені фасади. В двох будинках виникли пожежі, які оперативно ліквідовані. Також пошкоджено 11 автівок, а також декілька господарських приміщень", — заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

На місцях надзвичайних подій працюють екстрені служби, прокурори та слідчо-оперативні групи. За фактами порушення законів та звичаїв війни розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях.

В Міністерстві енергетики України повідомили, що внаслідок падіння уламків збитої ракети пошкоджено повітряні лінії 10кВ у двох громадах Київської області, знеструмлено 843 абоненти.

Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Вони заходили на місто хвилями та за різними напрямками. Силами Протиповітряної оборони над Києвом було вражено понад три десятки повітряних цілей. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі.

Пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на складі. У Святошинському районі горіла багатоповерхівка та три автомобілі. У Шевченківському районі спалахнув недобудований бізнес-центр, є ушкодження житлового будинку. У Дарницькому районі столиці пошкоджені багатоповерхівка та приватний будинок. За уточненими даними, у Києві внаслідок потужної ракетної атаки одна людина загинула, 21 людину поранено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися