У Києві продовжує зростати кількість загиблих

1 січня в Києві буде оголошене днем жалоби

Кількість загиблих внаслідок нещодавньої терористичної атаки росіян на Київ збільшилася до 23. Рятувальники дістали з-під завалів ще одне тіло.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації.

На жаль, тіла загиблих внаслідок ракетного удару продовжують знаходити. Рятувальники дістали з-під завалів ще одне тіло, - повідомляє пресслужба КМВА.

Станом на 12:35 відомо про 23-ох загиблих внаслідок ракетного обстрілу Києва 29 грудня. Зазначимо, що 1 січня в Києві буде оголошене днем жалоби.

Атака по Україні 29 грудня

У ніч на 29 грудня терористи влаштували найбільш масштабну атаку на території України. Загалом, нападниками було випущено 36 безпілотників типу "Шахед" та десятки ракет, включаючи такі типи як: Х-101/Х-555/Х-55, "Кинджал", Х-31П, Х-59. Російські війська спрямували 14 керованих ракет С-300 на Харків. Протиповітряна оборона успішно знищила 114 ворожих літальних апаратів.

Над Києвом протиповітряна оборона впоралася з більш ніж 30 цілями. У столиці внаслідок атаки виникла пожежа в багатоповерхових будинках та на складі. Відновлення робіт на пошкодженому складі в Шевченківському районі триває.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/4029


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися