У Києві п'яний водій скоїв смертельне ДТП (ФОТО)

Водій автомобіля "Вольво" рухався по зустрічній смузі

Столичні слідчі повідомили водію-порушнику про підозру. Він скоїв смертельне ДТП у Голосіївському районі.

Про це повідомляє столична поліція. 

Водій автомобіля марки "Вольво", перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, став учасником аварії, зіткнувшись з автомобілем "Мазда". Водійка автомобіля "Мазда" пізніше померла в лікарні від отриманих травм. Це дорожньо-транспортна пригода сталася в Голосіївському районі Києва минулої осені. На місце події прибула оперативна група, яка зайнялася розслідуванням аварії, включаючи поліцейських, патрульну поліцію та медичний персонал. Правоохоронці ідентифікували особу винуватця, а карета швидкої медичної допомоги доставила обох постраждалих водіїв до лікарні для надання лікарської допомоги.

У рамках кримінального провадження було проведено низку слідчих дій та експертиз. Так, досудовим розслідуванням встановлено, що водій-порушник здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автівкою:

Ми з’ясували, що 36-річний водій автомобіля "Вольво" рухався по зустрічній смузі проїзної частини проспекту Голосіївського, де зіткнувся з автомобілем "Мазда". Згідно висновку судово-медичної токсикологічної експертизи, встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Обох водіїв госпіталізували із тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні, де 31-річна водійка "Мазди" від отриманих травм померла, - йдеться в повідомленні. 

Слідчі столичного главку за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

"Коментарі" писали, що в Обухівському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі велосипедиста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися