Черепно-мозкова травма і струс: в центрі Києва жорстоко знущалися над 12-річною дівчинкою (Фото/Відео)

У центральній частині столиці на Подолі підлітки жорстоко знущалися з 12-річної дівчинки, розбиваючи яйця їй об голову і знімаючи весь процес на відео. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила мама постраждалої Дарина Судакова.

За її словами, її 12-річна дочка Катя, 25 травня поїхала гуляти на Поштову площу з якимись знайомими, де посеред дня вони почали розбивати їй сирі яйця об голову, публічно принижуючи. Дівчинці завдали сім ударів по голові, однак вона змогла дістатися додому.

Пізніше в мережі опублікували відео, яке розсилали по різних каналах, щоб похвалитися приниженням дівчинки. Виявилося, що шестеро підлітків заздалегідь домовилися, купили яйця і покликали постраждалу гуляти. Після зустрічі вони забрали у дівчинки телефон, почали принижувати, знімаючи все це на відео, яке після опублікували в Instagram і Telegram.

У дівчинки зафіксували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Батьки подали заяву в поліцію, а з постраждалої зараз працює психолог. Водночас підлітки продовжують погрожувати дівчинці.

Відео можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що в столиці співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного у вбивстві, якому вдавалося переховуватися від правосуддя протягом 23 років. Затриманий вчинив умисне вбивство на початку 1998 року і почав переховуватися від правоохоронних органів, в зв'язку з чим був оголошений в розшук. На момент затримання втікача виповнилося 46 років.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні вбивства. Слідчі вже звернулися до суду з клопотанням щодо вибору йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закрили вхід на станцію метро "Осокорки" через установки турнікетів.

Читайте також про загибель чоловіка в Білій Церкві після корпоративу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися