На Київщині сталось дві смертельні пожежі (ФОТО)

Це наслідки нехтування правил пожежної безпеки

На Київщині за добу двоє громадян загинуло та одну особу травмовано. Трагічні випадки трапилися у Бучанському та Обухівському районах. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області.

Надійшло повідомлення про пожежу в с. Германівка, садове товариство "Вікторія", де по прибуттю першого підрозділу було виявлено тіло громадянина 1948 року народження. Пожежу було ліквідовано о 19:45 силами 10 чоловік особового складу та за допомогою 3 одиниць техніки.

Згодом до Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Берестняка по вул. Майданівська Бородянської територіальної громади. По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що вогнем охоплена будівля приватного гаража та господарських приміщень під однією покрівлею.На місці пожежі рятувальниками виявлено тіло загиблої громадянки 1939 року народження, а також травмовану жінку 1980 року народження, яка відмовилася від госпіталізації. На ліквідацію події залучались дві одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

Шановні громадяни! Неухильно дотримуйтеся правил пожежної безпеки, особливо в зимовий період під час обігріву власних помешкань. Дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих, у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101, - йдеться в повідомленні.

"Коментарі" писали, що у Голосіївському районі українській столиці повністю згоріло маршрутне таксі — інцидент стався вранці 16 січня на проспекті Академіка Глушкова.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися