У Києві агресивні чоловіки напали на інспектора з паркування та водія

Вони були незадоволені тим, що їхнє авто евакуювали

Двоє агресивних чоловіків напали на інспектора з паркування та водія евакуатора в Києві. Інцидент стався 21 січня під час фіксації порушення правил паркування на вулиці Малишка, 2. Там автівки були припарковані в кілька рядів, перекриваючи проїжджу частину.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Зазначається, що двоє чоловіків вдарили водія евакуатора, пошкодили двері і бампер техніки та після цього зникли. Вони були незадоволені тим, що їхнє авто евакуювали. Поліція вже затримала порушників.

Водія евакуатора, який постраждав, направили на судово-медичний огляд. Ведеться розгляд можливості притягнення виновних осіб до кримінальної відповідальності.

Якщо вашу автівку евакуювали, то рекомендую поводитися чемно. Інформація про агресивні дії, спрямовані на працівників, які виконують свої службові обов'язки, невідкладно буде передана до правоохоронних органів, — повідомив Усов.

"Коментарі" писали, що на Київщині водій позашляховика переїхав літню жінку на пішохідному переході.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

23 січня 2024, 17:45

Достали эти парковщики деруть три шкуры!!!

ККК

22 січня 2024, 20:20

Коктейли молотова решают проблему!))) Где то же они на ночь паркуются)) Жидовский пидорас кличко во время войны с людей три шкуры сдирает. А ведь можно и с него шкуру снять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися