Під Києвом школярка застрелила друга: нові подробиці трагедії (Фото)

Стали відомі нові подробиці трагічної події в Бучі Київської області, де школярка випадково застрелила свого друга з пневматичної рушниці. Підліток помер від поранення в груди. Про це повідомляє видання "Вести".

Повідомляється, що 15-річна школярка застрелила 16-річного студента з пневматичної гвинтівки, яку батько купив для сина, проте не встиг йому подарувати.

Троє школярів після здачі ЗНО пішли в гості до свого друга Володимира, який був студентом Київського національного авіаційного університету.

Правоохоронці повідомили, що дівчина Надія побачила пневматичну винтівку і захотіла з нею сфотографуватися. Син господаря будинку дав її дівчині, сказавши, що зброя не заряджена. Дівчина взяла рушницю і не цілячись натиснула на курок, вистріливши в груди Володимиру. Підліток впав і втратив свідомість.

Дівчина заявила, що медики, які прибули на місце події, вийшли через три хвилини після прибуття, констатувавши смерть хлопця. Надію зараз звинувачують у вбивстві з необережності. Їй загрожує термін від трьох до п'яти років позбавлення волі.

Журналісти повідомили, що батько загиблого не працевлаштований офіційно, а матір працює інспектором у Держпродспоживслужбі.

Дівчина навчається в бучанській школі №4. Її матір - пенсіонерка, а батько працює психіатром у Київському диспансері.

Фахівці не розуміють, як хлопця можна було смертельно поранити із пневматики, адже це дуже рідкісний випадок.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних у Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися