Стали відомі наслідки ракетних атак на Київ (ФОТО)

У столиці є загиблі та постраждалі серед мирних мешканців

У Голосіївському районі Києва після ракетних обстрілів загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок ракетного обстрілу столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

За даними, відомства, під час пожежі у багатоповерховому житловому будинку в Голосіївському районі Києва рятувальники та співробітники поліції евакуювали чотири десятки людей. Чотири людини загинули, ще 38 — отримали травми. На місці надзвичайної події продовжують працювати рятувальники.

Масштабна пожежа сталася внаслідок ракетного обстрілу у Києві. В будівлі станції технічного обслуговування гасили вогонь на площі 800 квадратних метрів. Згоріло чи пошкоджено близько чотирьох десятків автомобілів. На місці продовжують працювати рятувальники.

На межі Дніпровського та Деснянського районів Києва внаслідок падіння уламків пошкоджено високовольтні підземні електрокабелі та сталося коротке замикання в трансформаторній підстанції без пожежі. Постраждали двоє людей. Енергетики відновили споживачам електропостачання у Дніпровському районі столиці. Будинки підключили за резервними схемами живлення. Відключення відбулося внаслідок ранкової ракетної атаки на Київ. Ремонтні роботи тривають.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/4542


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися