Розірвало голову: в Києві велосипедист потрапив під вантажівку через п'яного пішохода (Фото)

У Києві сталася смертельна ДТП на вулиці Зодчих у Святошинському районі. Велосипедист потрапив під колеса вантажівки після зіткнення з п'яним пішоходом, який різко змінив траєкторію руху. Про це повідомили на Facebook-сторінці "dtp.kiev.ua".

Згідно з даними поліції, трагедія сталася в результаті зіткнення велосипедиста з п'яним проходимо, який різко змінив траєкторію руху. 27-річний велосипедист впав під колеса вантажівки та загинув на місці.

На загиблому не було шолома, йому розірвало голову об бордюрний камінь. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення чинним транспортних правил, перехожий 1973 року народження був затриманий, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Також повідомляється, що загиблий чоловік працював лікарем-травматологом в сьомій міській лікарні.

Нагадаємо, що в столичному спортивному клубі "Sportlife", який знаходиться в ТРЦ "Ретровілль" на проспекті Правди під час тренування помер відвідувач, який прибув медикам швидкої допомоги не вдалося його врятувати.

За повідомленнями свідків, чоловікові майже годину надавали медичну допомогу, однак врятувати його так і не вдалося. Відзначається, що допомогу надавав один з відвідувачів клубу, який також займався в залі.

При цьому, лікар спортзалу, нібито стояв поруч і просто спостерігав, а карета швидкої допомоги прибула на місце тільки через 20 хвилин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися