В київській квартирі здетонувала вибухівка і спалахнула пожежа: загинув юнак

Була загроза повторного вибуху

У ніч на 7 лютого в Святошинському районі Києва в квартирі багатоповерхового будинку стався вибух, який призвів до загоряння. Відбулася евакуація і виклик служби вибухотехнічного захисту. Сотні мешканців залишились на вулиці, очікуючи, поки рятувальники проведуть обстеження території.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві.

Займання сталося 7 лютого, о 23:24 на вул. Симиренка, що у Святошинському районі. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло 16-річного юнака.

На місці рятувальники встановили, що внаслідок вибуху невідомого предмета, у квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку сталося загоряння на площі 7 кв. м. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло юнака 2007 року народження, — йдеться у повідомленні.

Крім того, була загроза повторного вибуху, тож надзвичайники евакуювали сотню мешканців багатоповерхівки. В приміщенні було знайдено ще один невідомий предмет. Надзвичайники евакуювали на безпечну відстань 100 мешканців будинку. На місце події була викликана вибухотехнічна служба.Обставини трагічного випадку будуть встановлювати правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві сталася пожежа у відселеній будівлі, у Київській області — врятували від загибелі цілу родину.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися