На Київщині охоронець ставка провалився під кригу

Тіло чоловіка знайшли у 25 метрах від берега

Небезпечна крига забрала життя людини на Білоцерківщині. До оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що у селі Гайворон Володарської СТГ  на ставку людина провалилася під кригу.  

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області. 

По прибуттю рятувальники з'ясували, що переглядаючи відеокамери спостереження орендарі ставка побачили, що охоронець провалився під кригу на відстані 25 метрів від берега. Пошуково-рятувальні роботи не проводилися та були  перенесені на 9 лютого у зв'язку з темною порою доби. На місце події прибули 4 чоловіки особового складу Київської обласної рятувальної станції м. Ржищів, які за допомогою човна та ручних пошукових засобів дістали тіло на поверхню.

Рятувальники Білоцерківщини наголошують, що перебування на льоду в період відлиги є небезпечним. Для однієї людини безпечна товщина льоду – 7 см, а для групової переправи – 15 см.

Нагадаємо, у Київській області 29 січня рибалка зник на водоймі. Речі чоловіка залишилися біля ополонки, а автомобіль був припаркований на березі.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися