У Києві 18-річний хлопець втопився у ставку (Фото)

У Дніпровському районі столиці сталася трагічна загибель людини на воді. І ставка рятувальники дістали тіло потонулого 18-річного хлопця. На цей момент з'ясовуються обставини трагедії. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Повідомляється, що в одному зі ставків Дніпровського району Києва перехожі помітили на воді тіло невідомої людини. Труп хлопця знаходився на глибині близько трьох метрів, коли рятувальники приїхали на виклик очевидців. Вони транспортували тіло загиблого, яке було розташоване в десяти метрах від берега. На цю мить правоохоронці з'ясовують причини та обставини трагічної загибелі.

Нагадаємо, що в Київській області 15 червня трапилася смертельна трагедія на воді. У Білій Церкві потонула 13-річна дівчинка, яка намагалася врятувати подругу. Згідно з повідомленням правоохоронців, водолази знайшли тіло загиблої дівчини в 100 метрах від місця трагедії. У поліцію надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на річці Рось пропала неповнолітня.

Було встановлено, що компанія дівчат у віці від 12 до 14 років відпочивала біля річки, а нікого з дорослих не було поруч. Згодом діти пішли купатися і одна з дівчаток почала тонути. Дві подруги кинулися на допомогу, врятована дісталася до берега і помітила, що її подруга пропала.

За фактом загибелі неповнолітньої було відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з позначкою про нещасний випадок.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/10021


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися