У Броварах зрізали алею старих каштанів заради McDonald’s

Деревам понад 40 років

Уночі з 12 на 13 лютого в місті Бровари вирубили алею каштанів, розташованої на вулиці Київській поруч із будинком №162.

Про це повідомляють Brovarymedia.

Таки спиляли… Каштани у Старому центрі у Броварах біля Сільпо таки знищили… Нема прощення цій владі, – так прокоментували активісти міста вирубку дерев.

На основі отриманої інформації відомо, що ще навесні 2023 року Міськрада Броварів надала дозвіл на вирубку каштанів для створення під’їзних шляхів до ресторану McDonald's, який планується відкрити наприкінці березня того ж року і стане другим закладом цієї мережі у місті. Деревам віком 40-60 років було надано дозвіл на видалення 20 липня Державною екологічною інспекцією столичного округу. Однак компанію також зобов'язали компенсувати місту суму у розмірі 455 тисяч гривень за видалені дерева та газон.

Під постом, у якому повідомили, що 13 лютого дерева було зрізано, мешканці міста висловлювали своє невдоволення. Вони акцентували увагу на тому, що це неприйнятне рішення, яке було спеціально виконане вночі. 

Нагадаємо, у різних районах української столиці до невпізнання змінять кілька локацій — йдеться про демонтаж незаконних вивісок.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

13 лютого 2024, 11:48

кончені

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися