У Київській області сталася смертельна ДТП

У наслідок аварії загинуло двоє людей

У Київській області на автодорозі між селами Потік і Шандра сталася смертельна ДТП за участю автомобіля Mercedes. Про це повідомили, у прес-службі обласної поліції.

Повідомляється, що водій Mercedes не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги, де зіткнувся з деревом. Від отриманих травм водій і пасажир авто загинули на місці, ще один пасажир з травмою голови, грудної клітини, переломом ноги доставлений в лікарню у важкому стані.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві Volkswagen влетів в Suzuki – п'яний водій приліг відпочити на місці аварії. Аварія сталася у середу, 1 січня. Про обставини інциденту правоохоронцям розповів очевидець. Патрульні, які прибули на місце, виявили чоловіка з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. Він явно не розумів, що трапилося, і як він взагалі опинився в цьому місці. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився. За попередньою інформацією, 57-річний водій не впорався з керуванням та влетів у припаркований автомобіль. 

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися