У Києві п'яний водій влаштував масштабну ДТП (ФОТО)

В аварії є постраждалі

Поліцейські Києва затримали п’яного водія, який вчинив ДТП у Деснянському районі. 36-річний чоловік керував автомобілем Citroen у стані алкогольного сп’яніння та вчинив зіткнення з припаркованою на узбіччі дороги автоцистерною.

Про це повідомляє столична поліція. 

Внаслідок аварії постраждав пасажир легковика.Сьогодні, у поліцію Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася на вулиці Милославській у Деснянському районі столиці. Під час фіксації аварії поліцейські з’ясували, що 36-річний водій автомобіля Citroen перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. "Драгер" показав 1,51 проміле. На своєму легковику він зіткнувся з припаркованим на узбіччі дороги вантажним автомобілем з автоцистерною. Унаслідок зіткнення 24-річний пасажир легковика отримав травми та був доставлений до лікарні.

Правоохоронці затримали водія та повідомили йому про підозру  - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, поліція Київщини розслідує обставини ДТП. Водій з'їхав з дороги та злетів у кювет





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

14 лютого 2024, 14:50

А чому цей "Алкаш" не на фронті?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися