В пожежі під Києвом вщент згоріли автомобілі (ФОТО)

Що відомо про пожежу від рятувальників

У Київській області майже вщент згоріли легкові автомобілі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України в регіоні.

За даними відомства, пожежа сталася в селищі Софіївська Борщагівка. По вулиці Лесі Українки загорівся легковий автомобіль Daewoo Lanos. Вогонь перекинувся на припаркований поруч Citroen. Загасити пожежу рятувальникам вдалося менш ніж за пів години. Причину пожежі встановлюють. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області оприлюднили фото наслідків пожежі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили кілька автомобілів. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію та знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. Заявник впізнав порушника. Затриманого передали слідчим. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитого чоловіка. Очевидець заявив в поліцію про те, що біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя. Патрульні почали пошуки вбивці. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що на Троещині сталося жорстоке вбивство чоловіка

Читайте также