У Києві завадили чоловіку скоїти самогубство (ВІДЕО)

Що відомо про інцидент на Берестейському проспекті

У Києві правоохоронці завадили чоловікові зробити крок, який міг вартувати життя. Про інцидент розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

До поліції звернулась водійка. Жінка повідомила, що на Берестейському проспекті чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. На місці події патрульні почали перемовини з чоловіком. Він говорив якусь нісенітницю та намагався вибігти на дорогу.

"На підмогу під'їхав ще один екіпаж поліцейських. Спільними зусиллями ми затримали особу. А щоб громадянин не завдав собі лиха, посадили його до службового автомобіля та передали медикам", — зазначили в Патрульній поліції Києва.

Правоохоронці подякували водійці за своєчасне повідомлення, людяність та небайдужість. В Патрульній поліції Києва оприлюднили відео з місця події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили кілька автомобілів. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію та знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. Заявник впізнав порушника. Затриманого передали слідчим. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитого чоловіка. Очевидець заявив в поліцію про те, що біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя. Патрульні почали пошуки вбивці. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться фото, як в пожежі під Києвом вщент згоріли автомобілі.

Дивіться також фото, як на трасі Київ-Чернігів через п’яного водія сталася ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися