Вибух під Києвом пошкодив будинки та утворив величезну вирву (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про наслідки ракетної атаки на столицю

У Бучанському районі Київської області внаслідок ракетної атаки російських окупантів на Київ пошкоджені десятки будинків. Про наслідки обстрілів розповіли в Бучанській міській раді та в поліції, передають "Коментарі".

В мерії Бучі повідомили, що внаслідок ракетного удару на території Бучанської громади від вибухової хвилі залишилися без дахів і вікон житлові будинки у Бабинецькому та Ворзельському старостатах. У лісі виникла величезна вирва.

"У деяких будівлях порушені несучі конструкції. Загалом пошкоджено близько чотирьох десятків будинків", — зазначили у Бучанській міській раді.

Оприлюднено фото наслідків ракетної атаки російських окупантів під Києвом.

Відео вирви у селі Буда-Бабенецька Бучанської громади оприлюднив мер Бучі Анатолій Федорук. Посадовець зазначив, що така величезна вирва утворилася після збиття російської ракети.

"Ворожу ракету збили поза межами населеного пункту, тож утворилася тільки вирва. Там працюють відповідні служби. На щастя, люди не постраждали. Подяка нашим вмілим силам ППО", — прокоментував Федорук.

В поліції Київської області уточнили, що внаслідок ранкового ракетного обстрілу в регіоні пошкоджено 21 приватний будинок та один автомобіль. Потерпілих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва понівечили кілька автомобілів. Про хуліганство в поліцію повідомив очевидець. На місці події патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію та знайшли, хто це зробив. Чоловік ховався за автомобілями. Заявник впізнав порушника. Затриманого передали слідчим. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото понівечених автівок.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли труп вбитого чоловіка. Очевидець заявив в поліцію про те, що біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя. Патрульні почали пошуки вбивці. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що на Троещині сталося жорстоке вбивство чоловіка



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


да Ваш постійний читач

15 лютого 2024, 16:43

Цікаво як Ви сьогодні пізно прокинулися... що Валентин(ка) учора зачарувала? Бо такі світлини бачив на інших багатьох сайтах. Тож бережіть себе й розумійте рашисти підступні та не чекають поки ґВи там...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися