Під Києвом рятують лисицю, яку сильно скалічили браконьєри

Тварині довелося ампутувати лапу

Під Києвом рятують лисицю, яку скалічили браконьєри. Дика тварина потрапила в пастку-петлю та втратила лапу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Центр порятунку диких тварин.

Коли ми її забрали – лисиця була в дуже поганому стані, оскільки не один день перебувала у пастці, була суттєво ослаблена та втратила багато крові через відкритий перелом передньої кінцівки. На жаль, лапку нам довелося ампутувати, адже вона була повністю перебита та трималась лише на шкурці, — йдеться в повідомленні Центру порятунку диких тварин.  

Під час порятунку особлива увага приділялася процесу, щоб лисиця не відчувала болю. Вона перебувала під анестезією для уникнення стресу та зайвого травмування. Це важливо для збереження як фізичного, так і психічного здоров'я дикої тварини під час порятунку.

Основна мета на цей час - запобігти інфікуванню рани. Тому велика увага приділяється стану здоров'я цієї рудої лисиці. Загалом дика тварина зараз відчуває себе досить добре і активно рухається у своєму вольєрі на трьох лапах.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Київській області на каналі Київської гідроелектростанції рибалка незаконно ловив рибу. За даними відомства, браконьєра виявили у Вишгородському районі Київської області. Рибалка заподіяв державі збитків на понад 115 тисяч гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися