На Київщині живодери кидали у лебедя дротики

Птах отримав серйозні травми

На Київщині врятували лебедя, який став  мішенню людської жорстокості. До рятувальників Білоцерківського району від небайдужих громадян надійшло повідомлення з проханням про допомогу пораненому лебедю у Сквирі на вулиці Дюканова.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області. 

Вже на місці рятувальники побачили, заплутаного в мотузці  птаха в очереті. Рятувальники відразу приступили до порятунку пернатого.  Надзвичайникам добряче довелося попрацювати аби зловити його та доставити на сушу. 

Лебідь пручався  і як виявилося недарма… Розплутуючи лебедя з мотузки, на велике здивування, працівники ДСНС виявили, що лебідь має поранення -  хтось поцілив в нього чотирьома дротиками. Пораненого птаха передали працівникам Українського товариства мисливців і рибалок Сквирщини. Зараз цьому красеню нічого не загрожує, але така жорстокість наводить на певні роздуми… інколи людина, гірша за звіра, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, патрульні показали операцію з врятування пораненого лебедя у Білій Церкві. Надійшов виклик про виявлення пораненого лебедя поблизу Таращанського моста.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися