У Києві маленькі діти блукали вулицями тільки в спідній білизні

Дітей направили до лікарні

У Києві поліцейські помістили до лікарні 4-річного хлопчика та його 2-річну сестричку, яких самотніх виявили на вулиці. Діти в спідній білизні бігали між будинками, де їх побачили перехожі та повідомили про подію правоохоронців. 

Про це повідомляє столична поліція. 

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про двох маленьких дітей, які в спідній білизні і без нагляду дорослих перебували на вулиці. Патрульні поліцейські негайно прибули на місце події та відвезли малечу до ювенальних інспекторів, де їх напоїли гарячим чаєм та вдягнули в теплі речі.

Далі 4-річного хлопчика та його 2-річну сестричку взяли під опіку ювенальні поліцейські, направивши їх до лікарні для проходження обстеження. Подію негайно повідомили районній службі у справах дітей. Правоохоронці з'ясували, що матір'ю малолітніх є жінка з Києва, народжена у 1994 році. Під час взаємодії з поліцейськими вона повідомила, що залишила дітей на спільному мешканці, вирушивши виконувати свої справи.

Охоронці порядку склали на порушницю протокол за невиконання батьківських обовʼязків. Відомо, що жінка раніше вже притягувалась до відповідальності за вказаною статтею. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції, триває перевірка. За вчинення правопорушення жінці загрожує штраф, подальшу долю дітей вирішуватимуть соціальні служби. 

Нагадаємо, у Києві судитимуть жінку, яка видавала себе за волонтерку та збирала на Хрещатику гроші нібито для дітей. Скерували до суду обвинувальний акт відносно 18-річної киянки за обвинуваченням у вчиненні 15 епізодів шахрайства.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

5 березня 2024, 11:36

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////// Атака дронів в Одеському районі призвела до пожежі на базі відпочинку............Білий дім: путін користується затримкою з голосуванням допомоги США для України.............PUTIN SPETSUAL''NO B''ET RAKETAMI I DRONAMI PO SHULUM KVARTALAM UBIVAIA MIRNUX UKRAINSKIX GRASHDAN I KONECHNO DETEI.........PUTIN UBIISTVAMI I RASHUSTKIM ORUSHUEM ZASTAVLIAET PRIZNAT'' UKRAINTSEV =PUTINSKIE REALII= PRI KOTORUX UKRAINU ILI NE SUSHESTVUET ILI UKRAINA CHASTICHNO POGLOSHENA PUTINO=RASHUZMOM I CHTO PORAZITEL''NO===TIASHELOVESNUE STRANU NATO===USA GERMANIIA FRANTSUIA TURTSUIA PODDERSHUVAIUT PUTINA V ETOM NACHINANII...........ZAPAD UKREPIL PUTINA V UKRAINE ZAPAD OTDAL PUTINU AVDEEVKU I ZAPAD V PREDVERII =PUTINSKIX PSEVDOVUBOROV= SOKRATIL POSTAVKI VOORUSHENII NEOBXODIMUX DLIA MOSHNOI OBORONU UKRAINU A O POBEDNUX VOORUSHENIIAX NE MOSHET BUT'' PRI BAIDENE MAKRONE SHOL''TSE DASHE RECHI.........Демократи готують закон про відсторонення Трампа від виборів..........DEMOKRATICHNUI PREZIDENT USA OTSTAIVAIUSHII INTERESU KAK AMERIKANSKOGO DEM=BOL''SHUNSTVA TAK I INTERESU VSEMIRNOGO DEMOKRATICHESKOGO BRIUSSEL''SKOGO BOL''SHUNSTVA NIKOGDA BU NE POZVOLIL BALLOTIROVAT''SIA POLITIKANU TRAMPU NIZVERGAIUSHEMU CHELOVECHESTVO V 20 STOLETIE.........ESLI BAIDEN PEREDAST VLAST'' TRAMPU TO BAIDEN PRIZNAET VERXOVENSTVO OLIGARXII USA NAD AMERIKANSKIM NARODOM CHTO ANTOGONISTICHNO DEMOKRATICHESKIM UBESHDENIIAM I TSENNOSTIAM........ZRELUE OPUTNUE DEMOKRATICHNUE OBSHESTVA BUDUT OTVERGAT'' VLAST'' DIKTATOROV OLIGARXOV IMPERIALISTOV RASHUSTOV NEO=NATSUSTOV KOMMUNISTOV===PUTINA LUKASHENKO SI MODI XAMENEI TRAMPA VILDERSA RIUTTE ORBANA ERDOGANA MERKEL'' SHREDERA LE PEN =ADG= SARU VAGENKNEXT FITSO DUDU NEXAMMERA NAGNETAIUSHIX RAZVITIE FASHUSTKO=IMPERSKIX OTNOSHENII RAZOBSHAIUSHIX I URODUIUSHIX VSEPLANETARNOE DEMOKRATICHESKOE BOL''SHUNSTVO NO ZATO NUVORISHU UPRAVLIAIUSHIE G7 G20 OB''EDINENU PARAZITIRUIA NA EKONOMICHESKIX PROSTRANSTVAX 180=TI KOLONIAL''NUX STRAN...........==========MU TREBUEM ARESTOV VSEX RASHUSTOV NEO=NATSUSTOV KOIMMUNISTOV PSEVDOKOMMUNISTOV IMPERIALISTOV KOLONIAL''NUX MARIONETOK OLIGARXOV I IX PRIXVOSTNEI SEPARATISTOV TERRORISTOV RELIGIOZNUX RADIKALISTOV DIKTATOROV MILITARISTICHESKIX ZAXVATCHIKOV NOMENKLATURNUX DESTRUKTIVISTOV KORRUPTSUONEROV...........========MU TREBUEM SMENU BAIDENA SUNAKA SHOL''TSA MAKRONA NA BRIUSSEL''SKIX GUMANISTICHESKIX DEMOKRATICHESKIX LIDEROV =SMOTRIASHIX= V MONOPOLIARNOE PREKRASNOE MILOSERDNOE BUDUSHEE CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.......========GDE SHE VU===ISUSU XRISTU===DOBRUE LIDERU 200=STA STRAN.........==========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися