Залишив помирати і пішов пити: в Києві батько жорстоко вбив сина

В Оболонському районі столиці сталося жорстоке вбивство, 61-річний чоловік зарізав свого 41-річного сина після сварки, яка переросла в різанину. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що в травні 2020 року на Оболонському проспекті в Києві між 61-річним чоловіком та його сином виник сильний конфлікт, який став результатом ударом ножа в груди з боку батька, виявився фатальним.

З огляду на силу удару, він виявився смертельним, попри це, батько спокійно залишив помирати сина і відправився випивати зі своїм другом. П'янка тривала досить довго, враховуючи той факт, що підозрюваний був затриманий в тій же квартирі, де він випивав з товаришем.

Слідство у справі про жорстоке вбивство тривало майже рік, зрештою Дніпровський районний суд столиці визнав провину чоловіка і засудив його до 9 років позбавлення волі за статтею про умисне вбивство.

Нагадаємо, що затриманий чоловік, який жив неподалік від будинку в Білогородці, де відбулися вбивство і вибух, зізнався, що скоїв злочин через сварку через орендованого у нього гаража.

За словами керівника обласного главку, затриманий скоїв вбивство 47-річного уродженця Кременчука "в стані афекту", а приховати злочин вирішив шляхом підпалу тіла і квартири. Затриманому 43-річному моряку повідомлено про підозру. У четвер, 24 червня, суд обере йому запобіжний захід.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися