Рух для потяга з Києва закрили через форсмажор: подробиці

Роботи можуть тривати кілька діб

Вночі було оголошено, що у зв'язку з деформацією земляного полотна на ділянці Нігин – Гуменці в Хмельницькій області тимчасово призупинено рух поїзда №139/140 Київ – Кам’янець-Подільський (включаючи причіпні вагони з Ужгорода). О 08:12 кінцевою станцією для цього маршруту стане Нігин.

Про це повідомили фахівці Укрзалізниці.

Триває оцінка ситуації та роботи по усуненню деформації земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці у Хмельницькій області. Час на усунення наразі визначається, роботи потенційно можуть тривати кілька діб, пояснили у перевізника. Час на усунення наразі визначається, роботи потенційно можуть тривати кілька діб. Це означає, що на деякий час буде внесено корективи до маршрутів трьох приміських поїздів:

6382 Ларга - Кам'янець-Подільський (замість Ларга - Хмельницький);

6383 Хмельницький - Нігин (замість Хмельницький - Ларга);

6384 Нігин - Гречани (замість Ларга - Гречани).

Поїзд далекого сполучення №139/140 Київ - Кам'янець-Подільський вже обмежено до/зі станції Нігин. Посадка на автобусні трансфери від вокзалу Кам'янець-Подільський для пасажирів рейсу 140/139 Кам'янець-Подільський — Київ розпочнеться сьогодні о 19:30.

Укрзалізниця звернулася до місцевої влади, щоб організувати довезення пасажирів до/з Нігина безкоштовними автобусами протягом всього періоду ремонту. Пасажирів ранкового рейсу наразі вже пересаджуємо на організований трансфер, тож дякуємо за швидку реакцію протягом ночі, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Борисполі через дорожньо-транспортну пригоду на залізничному переїзді перекривали рух автомобільного транспорту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися