Під Києвом на Житомирській трасі ускладнений рух через ДТП

Аварія сталася на виїзді зі столиці

На трасі Київ-Житомир на виїзді із столиці в районі села Мила сталося потрійна дорожньо-транспортна пригода, унаслідок чого на ділянці тимчасово ускладнений рух. Про це повідомляє патрульна поліції Київської області на сторінці Facebook.

Зазначається, що на вказаній ділянці патрульні поліцейські регулюють рух транспорту. Інформуємо вас про те, що на 37 км автодороги М-06 "Київ-Житомир" в районі села Мила трапилася автопригода: зіткнення за участю трьох автівок. Патрульні займаються регулюванням руху. Оскільки, на зазначеній ділянці рух тимчасово ускладнений. Водіїв просять дотримуватися правил дорожнього руху та жестів регулювальника.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у середу, 1 січня сталася аварія. Про обставини інциденту правоохоронцям розповів очевидець. Патрульні, які прибули на місце, виявили чоловіка з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння. Він явно не розумів, що трапилося, і як він взагалі опинився в цьому місці. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився. За попередньою інформацією, 57-річний водій не впорався з керуванням та влетів у припаркований автомобіль. Лише дивом в аварії ніхто не постраждав. На водія Volkswagen склали протокол за частиною 1 статті 130, а саме керування в стані сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися