Наслідки ракетних обстрілів ліквідували у Києві (ФОТО)

У центрі столиці завершили рятувальні роботи

У Києві завершили рятувальні роботи та ліквідували наслідки ракетного обстрілу російських окупантів. Як передають "Коментарі", про це заявили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Кількість постраждалих у Печерському районі Києві від ракетного обстрілу російських окупантів 25 березня 10 людей, серед травмованих — 16-річна дівчинка. Двоє людей госпіталізували, вісім — отримали допомогу на місці.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний обстріл Києва та подякував усім, хто працює над ліквідацією наслідків російських ударів. У Києві внаслідок обстрілу пошкоджені будинки. Зокрема — будівля Академії мистецтв. У навчальному закладі дітей не було.

"Внаслідок атаки сталося руйнування в триповерховій будівлі спортзалу на площі 100 квадратних метрів… Вивезено 320 кубічних метрів будівельних конструкцій", — заявили в ДСНС України у Києві.

Піротехніки перевірили місця обстрілу на наявність вибухонебезпечних предметів та уламків збитих ворожих знарядь.

"Черговий ворожий обстріл. Дуже прикро, що ці канікули діти проводять в укриттях", — прокоментував начальник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Києві Сергій Кривошликов.

На фото оприлюднена робота рятувальників під час ліквідації наслідків обстрілу. Керівник ДСНС України у Києві подякував кожному співробітнику за віддану роботу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Польща не збила російську ракету на власній території та пояснила, що ракета нібито не загрожувала нікому з поляків. Реакцію Польщі жорстко розкритикували експерти. До чого треба готуватись Польщі — читайте тут.

Нагадаємо, поки в Україні триває війна, російські ракети будуть порушувати повітряний простір Польщі. Як такі дії пояснив міністр оборони Польщі — деталі.

Читайте також, яка ситуація з обстрілами Дніпропетровської області зараз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися