У Києві 60-річний "продюсер" зґвалтував студентку

Чоловік видавав себе за відомого продюсера, заманив дівчину до себе у квартиру, де обпоїв та зґвалтував

У Києві заарештовано 60-річного чоловіка за зґвалтування студентки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Повідомляється, що суд взяв під варту 60-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 18-річної дівчини із застосуванням насильства. "28 грудня 2019 року до Дарницького управління поліції ГУНП у м. Києві звернулась 18-річна студентка та повідомила про зґвалтування. У ході досудового розслідування встановлено, що ґвалтівником виявився чоловік 1959 року народження, який напередодні познайомився із жертвою у вагоні потягу, представившись відомим продюсером. Надалі під приводом працевлаштування чоловік заманив довірливу студентку до себе в квартиру, де обпоїв та зґвалтував.

Прокурорами Київської місцевої прокуратури №2 погоджено повідомлення про підозру зловмиснику за ч. 2 ст.152 Кримінального кодексу України та судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Наразі досудове слідство триває. Встановлюються інші можливі жертви псевдопродюсера. За вчинене зловмиснику загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у ніч проти 1 січня на Київщині п’яний підліток на Peugeot попав у жахливу аварію та, імовірно, збив на смерть неповнолітню дівчину.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися