Під Києвом у жахливому ДТП загинув водій: подробиці

Від отриманих травм чоловік загинув на місці

Поліцейські Київщини розслідують ДТП, у якій загинув водій. Аварія трапилась на автодорозі Київ-Одеса, неподалік населеного пункту Чабани.

Про це повідомляє поліція Київської області.  

Попередньо відомо, що 59-річний водій автомобіля "ЗАЗ" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Слідчі слідчого управління Київщини за фактом смертельної ДТП розпочали досудове розслідування.

Поліцейські Київщини закликають учасників дорожнього року дотримуватись ПДР.  Дбайте про свою безпеку, - йдеться в повідомленні. 

Важливо знати водіям 

На Північному мосту від 30 березня, до 15 червня частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Обмеження руху відбуватиметься в напрямку з лівого на правий берег у правій частині проїзду спорудою з перекриттям смуги руху громадського транспорту.

З 28 березня до 15 квітня на вул. Богатирській у напрямку виїзду з міста діятимуть тимчасові обмеження в русі транспорту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що у столиці зафіксували понад тисячу залишених автомобілів, які стали металобрухтом. Представник жителів Солом’янського району Києва у Верховній раді Роман Грищук звернув увагу на значну кількість транспортних засобів, які власники залишили на вулицях міста.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися