У Києві чоловік не підпускав лікарів та рятувальників до жінки, яка випала з вікна третього поверху

Лікарі діагностували у 39-річної жінки закриті травми живота

У Києві чоловік не підпускав медичних працівників та рятувальників до жінки, яка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки. Поліцейські затримали зловмисника в його оселі, а жінку доставили до лікарні для надання медичної допомоги. 

Про це повідомляє столична поліція. Вчора, 17 квітня ввечері, до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що з вікна однієї з багатоповерхівок Солом’янського району випала жінка та лежить на карнизі першого поверху. На місце події оперативний черговий негайно направив медиків, співробітників ДСНС та наряди поліції. 

По прибуттю на місце події оперативники, опитавши свідків встановили, що потерпіла сиділа на підвіконні у нетверезому стані та в подальшому випала з вікна третього поверху. Коли медики та рятувальники намагалися дістатися до неї, щоб надати допомогу, у тому ж вікні з’явився чоловік та почав кидатися в них ножами, сокирою та іншими речами. Внаслідок його дій було пошкоджено проїжджаючий автомобіль та карету швидкої допомоги. Правоохоронці затримали порушника в його оселі, давши змогу медикам дістатися потерпілої та евакуювати її до медичного закладу. Лікарі діагностували у 39-річної жінки закриті травми живота, грудної клітини й черепно-мозкову травму.

37-річного місцевого мешканця поліцейські затримали. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. В рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, поліцейські Київщини проводять перевірку за фактом ураження електричним струмом неповнолітнього. У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися