Під Києвом мікроавтобус з людьми провалився під землю (ФОТО)

Є загиблі та травмовані

У Київській області трапилася дорожньо-транспортна подія — мікроавтобус з пасажирами впав у прірву. Як наслідок, двоє осіб загинули, ще семеро отримали травми.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій Київщини.

Зазначається, що сьогодні вранці, 22 квітня, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на території Іванківської громади поблизу с.Олива.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що на трасі Іванків-Радомишль, мікроавтобус віз людей на роботу в с. Пісківка, і провалився у провалля. В салоні знаходилось 9 пасажирів, — йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, у результаті проведених аварійно-рятувальних операцій було виявлено двох загиблих осіб та семеро постраждалих у важкому стані. Бригади швидкої медичної допомоги доставили постраждалих до Бородянської та Іванківської лікарень. Подію розслідує поліція.

Поліція повідомила, що водій автомобіля "Volkswagen", що рухався на автодорозі між селищами Олива та Старовичі у Вишгородському районі, не дотримався безпечної швидкості та не врахувавши дорожніх умов, зіштовхнувся з прірвою.

Рух транспорту на автодорозі Іванків — Радомишль (Т-10-05), між селами Олива та Старовичі перекритий в обох напрямках. Об'їзд організований автодорогою Розважів — Тетерівське — Кухарі (О10111). Також у населених пунктах Розважів, Кухарі та на під'їздах до провалля будуть встановлені інформаційні панно та відповідні дорожні знаки, поінформували у Патрульній поліції Київської області.

Нагадаємо, у Києві слідчі скерували до суду обвинувальний акт через зухвалий розбійний напад на військовослужбовця у центрі столиці. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

24 квітня 2024, 19:08

А у мусоров всегда виноват водила. Даже если вместо дороги яма в 3 метра глубиной, которой тут 5 минут назад еще и близко не было , все равно "не дотримався безпечної швидкості". Железная отмазка на все случаи жизни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися