На вулицях Києва посилили перевірки: можливі обмеження проїзду (ФОТО)

Що перевіряють на центральних вулицях Києва

На території Шевченківського району Києва Служба безпеки проводить планові контррозвідувальні (безпекові) заходи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію СБУ

Перевірки проводять на основних локаціях, серед яких – Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість.

Основною метою проведення вказаних заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей.

“Відпрацювання відбуваються спільно з Управлінням державної охорони, Національною поліцією, Військовою службою правопорядку ЗСУ та іншими підрозділами, залученими до оборони столиці”, - повідомили в СБУ.

Під час безпекових заходів силовики:

  • проводять огляд території та окремих будівель і приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;

  • здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території центральної частини міста.

“Відпрацювання відбуватимуться з урахуванням правового режиму воєнного стану. Під час їх проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту”, - попередили в СБУ.

Також силовики закликали людей із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Крім цього, при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу, та дотримуватись режиму комендантської години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у передмісті Києва проводили евакуацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися