Водій та пасажири маршрутного таксі в Києві отримали травми: причини

Що стало причиною аварії в Києві

У вівторок, 7 травня, у Дніпровському районі столиці сталася дорожньо-транспорта пригода. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у м. Києві.

“Поліцейські з’ясовують обставини ДТП з потерпілими за участі маршрутного таксі та вантажівки”, - йдеться у повідомленні поліції.

У поліції розповіли, що аварія трапилась сьогодні близько о 8:00 у Дніпровському районі столиці. За попередньою інформацією, водій Камазу, рухаючись по проспекту Георгія Нарбута, виконував маневр повороту з другої смуги. Внаслідок маневру вантажний автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.

“Станом на зараз відомо, що травми отримали водій маршрутного таксі та 6 пасажирів. Лікарі госпіталізували їх до медичного закладу, їх стан наразі встановлюється”, - йдеться у повідомленні поліції станом на 10:00 7 травня.

На місці працює слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція Київщини розслідує обставини смертельної ДТП на Обухівщині.

У поліції повідомили, що у результаті аварії двоє людей загинули та ще трьох потерпілих доставили до лікарні. Аварія сталася 1 травня на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району.

“Попередньо встановлено, що відбулося зіткнення між автомобілями Renault Duster з трьома пасажирами та Volkswagen Golf. В результаті аварії два пасажири Renault Duster загинули, третій в тяжкому стані”, - йдеться у повідомленні поліції.

Детальніше про потерпілих можна дізнатися за посиланням.


Читайте также