Смертельна аварія сталася на Київщині (ФОТО)

Загиблих рятувальники деблокували з автомобіля

У середу, 8 травня, у Бучанському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода - є загиблі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Київській області.

“8 травня о 10:30 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась у селі Святопетрівське. До місця події було направлено черговий караул 62-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишневе”, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Прибувши на місце пригоди рятувальники встановили, що ДТП сталась за участю двох вантажних та одного легкового автомобіля. Внаслідок зіткнення загинули 3 особи (один чоловік та дві жінки).

На деблокацію загиблих та змивання паливно-мастильних матеріалів від ДСНС залучили дві одиниці техніки та шість осіб особового складу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неподалік Білої Церкви Київської області 7 травня трапилася ДТП, внаслідок якої отримали травми три людини, серед них малолітня дитина.

Аварія трапилася на 83 кілометрі автодороги Київ-Одеса, в напрямку столиці, за участі двох автомобілів. Правоохоронці попередньо встановили, що водій КІА, виконував розворот, і в цей момент відбулося зіткнення з легковиком Camry.

Детальніше про обставини аварії можна дізнатися за посиланням.

Також днями смертельна аварія трапилася у Київській області на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району. Детальніше про причини аварії можна дізнатися тут.


Читайте также