Вибух гранати в Броварах: що відомо про стан постраждалих

Яке покарання загрожує правопорушнику

У суботу, 11 травня, у Броварах Київської області стався вибух гранати. У Головному управлінні Національної поліції в Київській області розповіли подробиці інциденту, повідомляє портал "Коментарі".

Подія трапилась 11 травня, близько 21:00. “Поліцейські Броварського управління поліції отримали виклик щодо хуліганських дій невідомою особою. Коли вони прибули за вказаною адресою, чоловік кинувся втікати, поліцейський почав його переслідувати, тоді зловмисник кинув гранату у бік правоохоронця”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Станом на 12 травня, поліцейський та правопорушник перебували у лікарні - їм надавалася медична допомога. Внаслідок вибуху 37-річний правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки. Загрози його життю і здоровʼю немає. 

Також поранення отримав і сам 37-річний правопорушник, а саме травму лівої ноги та обох рук.

У поліції розповіли, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів. За даними поліції, на момент вчинення злочину він перебував в розшуку.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

За вчинений замах на життя поліцейського передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині правопорушник погрожував зброєю поліцейським. Детальніше про подію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися